Skip to main content
Home » Future of Work » Onze campagnepartners
Campagnepartners

Onze campagnepartners

De campagne ‘Future of Work’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van de onderstaande partner. Lees hier meer over hun activiteiten.

Facility Management NL 

Wij zijn FMN: Facility Management Nederland! De onafhankelijke beroepsvereniging binnen het facilitaire domein en de aangrenzende vakgebieden zoals HR, ICT, vastgoed en marketing/branding. Al meer dan 25 jaar verbinden wij eindgebruikers, opdrachtgevers, leveranciers, studenten en docenten. Zo leveren we samen een bijdrage aan de dagelijkse ondersteuning van het primaire proces binnen organisaties. Altijd met het oog op de actualiteit en toekomst. 

MVO Nederland

MVO Nederland stuurt de transitie naar een duurzame economie met de grootste ondernemersbeweging van Europa. Die transitie vraagt om verandering van het huidige systeem. Het bedrijfsleven is als geen ander in staat om snel en goed in te spelen op veranderende omstandigheden. En dus geloven wij dat we samen met hen het snelste en de beste resultaten bereiken. MVO Nederland wil dat in 2025 minimaal twintig procent van de Nederlandse economie omgaat in de duurzame economie, die gestoeld is op meer dan alleen financiële waarden en draait binnen de grenzen van de natuur en maatschappij. 

Next article