Skip to main content
Home » Future of Work » Onze campagnepartners
Future of Work

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne Future of Work was niet mogelijk zonder de steun van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.


Facility Management Nederland (FMN)

FMN is dé beroepsvereniging voor het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. De facilitaire sector is inclusief vastgoed goed voor ruim 10% van het bruto nationaal product (excl. vastgoed circa 4,5%)*. FMN is partner van de internationale organisatie voor facility management, IFMA.

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

De NRTO is de brancheorganisatie voor private trainings- en opleidingsbureaus en telt 400 leden.  De missie van de NRTO is: Het beste uit mensen (jong en volwassen) halen, talenten ontwikkelen en mensen helpen hun ambities te realiseren.

De activiteiten van de NRTO-leden zijn divers: van branche- en functiegerichte trainingen, taaltrainingen, inburgering en wettelijk erkende mbo- en hbo-opleidingen tot EVC en examens. Ook de werkvormen van de leden zijn divers van klassikaal tot volledig online. Leden van de NRTO voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Ze worden hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Wilt u meer weten over de NRTO of het NRTO-Keurmerk?

PZO

Platform Zelfstandige Ondernemers is de belangenbehartiger voor zzp’ers. Als een spin in het web plaveit PZO de weg voor zelfstandigen om zonder zorgen te ondernemen. Krachtige lobby, ledendiensten, leren en ontwikkelen en netwerken zijn de speerpunten.

Zelfstandig ondernemers zijn erg divers. Wat hen echter bindt en verbindt is hun ondernemerschap en vakkennis. PZO is voor hen al jaren succesvol in de lobby en ondersteunt ze met goede ledenvoordelen, de PZO academy, juridisch advies en verzekeringen.

Arbo Unie

Arbo Unie is een moderne, landelijke dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg, die organisaties vooruit brengt met haar onderscheid op kwaliteit. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een veilige, gezonde en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten.

NLdigital

NLdigital is een collectief van bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Van wereldwijde spelers tot start-ups op zolderkamers – en alles er tussenin. We zijn de kern van de digitale economie.

We geloven dat digitale technologie Nederland beter maakt. We helpen onze leden om hun doelen te bereiken. We bieden ondernemers kennis en gereedschap om beter te ondernemen, netwerken om relevante contacten op te doen en we zijn de stem van de sector bij beleidsmakers.

Next article