Skip to main content
Home » Human resources » Geef uw vraag naar gekwalificeerde medewerkers uit handen
Medewerkers

Geef uw vraag naar gekwalificeerde medewerkers uit handen

Persoon geeft presentatie aan mensen in meetingroom
Persoon geeft presentatie aan mensen in meetingroom
Foto: Shutterstock

Nieuw talent is de belangrijke schakel in het voortbestaan en de groei van organisaties. Een tekort aan gekwalificeerde medewerkers betekent vaak geen groei.

SIRE heeft daar een oplossing voor en Senior Manager Compliance & Service Thomas Peijnenburg maakt dat duidelijk. “Wij nemen organisaties het HR-Proces grotendeels uit handen door werving en selectie voor hen uit te voeren in samenspraak met hun HR-afdeling. Wij selecteren geschikte kandidaten en voeren daar een eerste gesprek mee. Komt er een tweede gesprek, dan is dat bij het bedrijf zelf. We werven kandidaten in het hogere segment op de gebieden Life Sciences, Healthcare, Chemicals en IT.”

thomas Peijnenburg

We zoeken in heel Europa en zo nodig ook daarbuiten

Thomas Peijnenburg, Senior Manager Compliance & Services bij SIRE

Maatwerk HR oplossingen

Door de kandidaat gedreven markt is de vraag naar gekwalificeerde medewerkers enorm groot. “We zoeken kandidaten in heel Europa en zo nodig ook daarbuiten. Onze service gaat zelfs nog verder, want kandidaten kunnen er ook voor kiezen om direct met SIRE Staffing Solutions een arbeidsovereenkomst aan te gaan. SIRE Staffing Solutions is een nieuw concept van SIRE waarin payrolling, brokering en contract management centraal staan. Op deze manier sluiten onze services nog beter aan bij de behoeftes van de klant en kandidaat.” Hoewel maatwerk mogelijk is, houdt SIRE zich op de hoofdlijnen aan haar eigen structuur. “Wij zijn graag transparant naar iedereen.” Peijnenburg stelt dat zij honderden kandidaten per jaar bemiddelen, zowel voor vaste als tijdelijke banen.

Partner én leverancier

SIRE is partner van én leverancier aan Agile One, een organisatie die inhuurprocessen van tijdelijk personeel voor bedrijven managet. Director Operations Jack Stroeken vertelt: “Wij implementeren serviceprogramma’s en zijn voor grote organisaties Managed Service Provider. Dat houdt in dat wij álles omtrent tijdelijk personeel voor hen regelen. Van het uitzetten van aanvragen tot en met de automatische facturatie en off-boarding van tijdelijke medewerkers. Ook op juridisch- en wetgevingsvlak ontzorgen we de organisatie. Zij hoeven zich geen zorgen meer te maken over de wet DBA bijvoorbeeld bij de inhuur van freelancers. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Het grote voordeel van een MSP is de kosten- en tijdbesparing voor de organisatie zelf. We bieden ook Total Talent Management programma’s waarbij we op innovatieve wijze de inhuur van tijdelijk personeel en de instroom van vast personeel combineren.”

Jack Stroeken

 
We ontzorgen de organisatie op juridisch- en wetgevingsvlak

Jack Stroeken, Director Operations bij Agile One

Expansie

De samenwerking met SIRE bevalt Stroeken goed. “We werken nu een jaar intensief samen aan een MSP voor de grootste chocoladefabrikant van Europa en vooral de Europese expansie van onze partner biedt dan mogelijkheden. Zij leveren een groot aantal kandidaten en treden op als broker voor freelancers. Agile One is de linking pin tussen SIRE en de klant.”

Next article