Skip to main content
Home » Investeren in de toekomst » Onze campagnepartners
Investeren in de toekomst

Onze campagnepartners

De campagne ‘Investeren in de toekomst’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

B&R Beurs

B&R Beurs is the student investment society at the Erasmus University Rotterdam.  
As the biggest student investment society in Europe, with over 1850 members, our mission is to help our members learn everything there is to know about investing. Besides giving our members the necessary knowledge needed to invest properly, we also provide career opportunities and the social cohesion in the form of investment groups to make investing both fun as well as worthwhile. 

VBDO

De VBDO zet zich in voor het verduurzamen van de kapitaalmarkt, vanuit de overtuiging dat dit leidt tot een gezondere en meer rechtvaardige wereld. Als onafhankelijke vereniging zijn we sinds 1995 een gedreven aanjager, motivator en kennisleider voor verantwoord beleggen en verankering van duurzaamheid bij ondernemingen. Met respect en deskundigheid helpen wij organisaties bij het maken van keuzes die verder kijken dan enkel financieel gewin, maar ook sociale, milieu en bestuurlijke aspecten in overweging nemen. 

VV&A

De Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs (VV&A) is de Nederlandse branchevereniging, die de gemeenschappelijke belangen behartigt van haar leden. 


Next article