Home » Vrouwen in Business » Onze campagnepartners
Vrouwen in Business

Onze campagnepartners

De campagne ‘Women in Business’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van de onderstaande partner. Lees hier meer over hun activiteiten.

Koninklijk Instituut van Ingenieurs  

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. Alle ingenieursdisciplines zijn vertegenwoordigd binnen KIVI. KIVI biedt haar leden: communities voor vakspecifieke kennis, een platform voor het adresseren van maatschappelijke uitdagingen en de mogelijkheid voor het profileren van jezelf en het geven van richting aan je loopbaan. Ingenieurs zetten zich maximaal in om de kwaliteit van leven in onze samenleving te verbeteren met hun onmisbare kennis en technologische oplossingen voor maatschappelijke problemen, KIVI helpt hen daarbij.

Dutch Women in Tech  

Wij zijn Dutch Women in Tech (DWIT), een platform voor en door vrouwen in de techniek. Wij richten ons vanuit DWIT op vrouwen in de IT. Wij willen vrouwen in tech een podium geven om hun verhalen te delen. Op deze manier willen wij ook andere vrouwen inspireren om te kiezen voor een carrière in de IT. via ons platform verbinden wij deze vrouwen met elkaar. Dit doen wij onder andere door vrouwen in de IT een podium te geven, events te organiseren en in gesprek te gaan over werken in de IT-branche.    

Women Inc.  

WOMEN Inc. verbetert sinds 2005 de positie van vrouwen in Nederland. Wij streven naar een samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse. We zetten ons in voor thema’s: werk, gezondheid, geld en media. De afgelopen vijftien jaar hebben we verschillende doorbraken gecreëerd, lanceerden we meerdere campagnes, organiseerden we talloze evenementen en voerden onze politieke lobby verder op. Maar we zijn er nog niet. Als belangenorganisatie versnelt WOMEN Inc. de emancipatie en we gaan door tot het niet meer nodig is. WOMEN Inc. vergroot je kansen.

Next article